Pradžia > Naujienos > Konkursas pratęsiamas! 4 kurso Studente, dalyvauk „PwC Solvers“ vardinės stipendijos konkurse!

Konkursas pratęsiamas! 4 kurso Studente, dalyvauk „PwC Solvers“ vardinės stipendijos konkurse!

 

Kam skirta „PwC Solvers“ vardinė stipendija?

Stipendijos tikslas yra motyvuoti ir skatinti pažangiausius visuomeninėje bei mokslinėje veikloje aktyvius vientisųjų studijų programos „Teisė“ 4 kurso studentus, studijuojančius dieniniu tvarkaraščiu.

Kiek studentų gaus stipendiją?

Stipendija skiriama dviem studentams.

Koks stipendijos dydis?

Stipendijos dydis – 1000 Eur. Ji mokama 4 mėnesius, kas mėnesį išmokant po 250 Eur.

Kaip dalyvauti atrankoje? 

Pildyk laisvos formos prašymą dėl dalyvavimo „PwC Solvers“ vardinės stipendijos konkurse VU informacinėje sistemoje ir kaip priedą pridėk užpildytą visuomeninės ir (arba) mokslinės veiklos aprašymą.

Iki kada vyksta atranka? 

Prašymas VU informacinėje sistemoje teikiamas iki 2023 m. rugsėjo 25 d. 23:59 val.

Turi daugiau klausimų?

Visus reikiamus atsakymus gausi susipažinęs su „PwC Solvers“ vardinės stipendijos nuostatais“ arba parašęs e. paštu dovile.saviciute@tf.vu.lt

Kas yra „PwC“? 

UAB „PricewaterhouseCoopers“ („PwC“) yra 152 šalyse veikiančio įmonių tinklo dalis. „PwC“ Lietuva turi du biurus Vilniuje ir Klaipėdoje, kuriuose dirba daugiau nei 180 darbuotojų. Tarptautiniams ir vietiniams verslo klientams „PwC“ Lietuva teikia audito ir su auditu susijusias paslaugas, verslo valdymo ir technologijų, mokesčių, sandorių, taip pat buhalterinės apskaitos paslaugas. Siekiant užtikrinti verslo poreikį rasti platų paslaugų spektrą vienoje vietoje, įmonei priklauso ir advokatų kontora „PwC Legal“.