Pradžia > Naujienos > IPO pradeda antrąją intensyvią EUIPO intelektinės nuosavybės programą

IPO pradeda antrąją intensyvią EUIPO intelektinės nuosavybės programą

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad po praėjusių metų sėkmės EUIPO pradeda antrąją intensyvią EUIPO intelektinės nuosavybės programą, skirtą visos Europos universitetų studentams.

Šių metų Intensyvioji programa organizuojama bendradarbiaujant su Pasauline intelektinės nuosavybės organizacija (PINO), Europos patentų tarnyba (EPO), Europos Komisija (EK DG AGRI) ir Bendrijos augalų veislių tarnyba (CPVO) ir vyks visiškai internetu (per „Zoom”) 2023 m. lapkričio 6-14 d.

Pirmą kartą didžiausi Europos intelektinės nuosavybės biurai visiškai nemokamą išsamią programą universitetų studentams siūlo visiškai nemokamai!

Intensyvi programa skirta visų tipų studentams, nepriklausomai nuo jų intelektinės nuosavybės srities išsilavinimo, bakalauro ar magistro lygio ir t. t. Joje siūloma išsami pranešimų ir interaktyvių seminarų serija, susijusi su:

  • Prekių ženklais;
  • patentais;
  • registruotais Bendrijos dizainais;
  • geografinėmis nuorodomis;
  • augalų veislėmis.

Registracija jau prasidėjo ir yra visiškai nemokama visiems studentams! Kiekvienas dalyvis turi užsiregistruoti atskirai, paspaudęs šią nuorodą.

Atkreipkite dėmesį, kad registracija baigiasi spalio 23 d., pirmadienį, COB.

Atkreipkite dėmesį, kad visi dalyviai ne tik dalyvaus pristatymuose, bet ir turės išklausyti privalomus internetinius kursus prieš intensyvią programą ir po jos. Dalyvio pažymėjimą gaus tik tie, kurie dalyvaus