Pradžia > Naujienos > Įteiktos VU TF Alumni draugijos stipendijos Teisės klinikos savanorėms

Įteiktos VU TF Alumni draugijos stipendijos Teisės klinikos savanorėms

Vilniaus universiteto Teisės fakulteto  Alumni draugija už pastangas padedant gyventojams ginti savo teises apdovanojo VU Teisės klinikos savanorę Beatričę Jasinskaitę ir Moniką Ubavičiūtę, kurioms atiteko vardinės 500 eurų dydžio stipendijos.

„Džiugu, kad man buvo suteikta galimybė atlikti praktiką VU Teisės klinikoje. Labai malonu, kad praktikos metu įdėtos pastangos buvo pastebėtos ir įvertintos. Už šį įvertinimą nuoširdžiai dėkoju VU TF Alumni draugijai, nes tai skatina nesustoti ir toliau judėti į priekį teisės srityje.“, – džiaugėsi VU TF ketvirto kurso studentė Monika Ubavičiūtė.

Monika Ubavičiūtė

„Noriu padėkoti VU TF Alumni draugijai už tokį įvertinimą ir skirtą stipendiją, taip pat bendruomenei, su kuria teko atlikti praktiką. Ši patirtis suteikia man dar daugiau motyvacijos dirbti visuomenės labui bei siekti užsibrėžtų tikslų.“, – teigė VU TF ketvirto kurso studentė Beatričė Jasinskaitė.

Džiaugiamės ir vertiname ilgametę VU TF Alumni draugijos paramą VU Teisės klinikoje praktiką atliekantiems studentams, o kartu ir išreiškiamą palaikymą visai VU Teisės klinikos veiklai.“, – pabrėžė VU Teisės klinikos direktorė Viktorija Medžiaušaitė.

Vilniaus universiteto Teisės fakulteto Alumni draugija – Vilniaus universiteto Teisės fakulteto auklėtinių asociacija, vykdanti švietėjiškus, profesinių gebėjimų tobulinimo, mokslo ir studijų plėtros projektus bei teikianti finansinę paramą VU Teisės fakultetui bei Vilniaus universiteto Teisės klinikai.

Beatričė Jasinskaitė