Pradžia > Naujienos > Įvyko rinkiminis VU TF Alumni draugijos susirinkimas

Įvyko rinkiminis VU TF Alumni draugijos susirinkimas

2021 m. rugsėjo 10 d. VU Botanikos sode vyko VU TF Alumni draugijos visuotinis susirinkimas, kurio metu buvo išrinkta ir nauja asociacijos taryba, valdyba bei revizijos komisija. Renginio metu Teisės fakulteto dekanas prof. dr. Tomas Davulis pasidžiaugė, kad draugijos nariai nuolat remia įvairias fakulteto iniciatyvas bei priminė, kad šiemet fakultetas netrukus minės 380-ąsias įkūrimo metines. Tarybos pirmininkas Remigijus Lapinskas aptarė pastarųjų metų nuveiktus draugijos darbus ir pripažino, kad pandemija tikrai trukdo draugijos narių aktyviai veiklai. Vėliau buvo renkami Alumni draugijos vadymo organai. Naujuoju Tarybos pirmininku buvo išrinktas advokatas Gintautas Bartkus.

„VU TF Alumni draugijoje vėl gali išgyventi tuos nepakartojamus studijų Teisės fakultete metus, susitikti su bendramoksliais ir bendraminčiais. Tai unikali organizacija suteikianti galimybę plėsti profesinius ryšius ir prisidėti prie Alma mater veiklos. Dalyvauti jos veikloje yra ne tik kiekvieno alumni pareiga, bet ir garbė!” – kalbėjo naujasis draugijos pirmininkas Gintautas Bartkus.

Tarybos nariais taip pat tapo Virginijus Adutavičius, Tomas Davulis (ex officio), Mindaugas Dūda, Agnė Juškevičiūte-Vilienė, Remigijus Lapinskas, Andžej Macievski, Miglė Petkevičienė, Aušra Jolanta Pliaugienė, Rimantas Simaitis, Birutė Strimaitytė, Svajonė Šaltauskienė, Vigita Vėbraitė, Audrius Voveris, Romualdas Žadeika.

Valdybos nariais taryba išrinko Virginijų Adutavičių, Agnę Juškevičiūtę – Vilienę, Aušrą Jolantą Pliaugienę, Birutę Strimaitytę, Audrių Voverį (iždininkas), Romualdas Žadeiką. Naująja valdybos pirmininke išrinkta dr. Vigita Vėbraitė.

Revizijos komisijos nariais išrinkti Pranas Makauskas, Antanas Liutkevičius bei  Asta Katinienė.

Visiems jiems linkime sėkmės ir, jog draugija pasipildytų naujais nariais!

Informaciją, kaip įstoti į Alumni draugiją, galite rasti čia.