Pradžia > Naujienos > PAPILDOMAS ATRANKOS KONKURSAS 2017-2018 M. RUDENS SEMESTRUI!

PAPILDOMAS ATRANKOS KONKURSAS 2017-2018 M. RUDENS SEMESTRUI!

Kviečiame dalyvauti papildomame atrankos konkurse ERASMUS+ studijoms užsienio universitetuose 2017-2018 m. m. rudens semestrui.

DĖMESIO! Papildomoje atrankoje negali dalyvauti 2017-2018 metams jau atrinkti Teisės fakulteto studentai.

Norinčius ir apsisprendusius dalyvauti ERASMUS atrankoje, kviečiame pildyti REGISTRACIJOS FORMĄ IR MOTYVACINĘ ESĖ ir iki balandžio 7 dienos 16 val. siųsti iš universitetinio el. pašto adreso adresu zivile.bundonyte@tf.vu.lt, laiško pavadinime įrašant „ERASMUS+ atrankos dokumentai”.

Dokumentų pateikimo el. paštu terminas – 2017 metų balandžio 7 diena, 16:00 val. Vėliau būsite kviečiami pokalbiui. Apie jo vietą ir laiką pranešime el. paštu iškart pasibaigus dokumentų pateikimo terminui.

Pagrindiniai atrankos kriterijai – motyvacija ir užsienio kalbos mokėjimas. Pirmenybė teikiama teisinius dalykus užsienio kalba klausiusiems ir geresnį akademinį pažangumą turintiems studentams.

Doktorantams taikomi atrankos kriterijai – studijų užsienio universitete tikslingumas, individualaus studijų plano vykdymas.

Papildomos atrankos rezultatai bus pranešti studentų nurodytais universitetinio el. pašto adresais.

Universitetų – partnerių, į kuriuos galite pretenduoti (yra likusių vietų) papildomos atrankos metu, SĄRAŠAS (B – bakalauro, M – magistro, D – doktorantams siūlomos vietos; lygiai yra sąlyginiai, vientisųjų studijų studentai gali pretenduoti tiek į B, tiek į M studentams skirtas vietas).