Pradžia > Naujienos > Pasirašyta bendradarbiavimo sutartis su Valstybine darbo inspekcija

Pasirašyta bendradarbiavimo sutartis su Valstybine darbo inspekcija

Vilniaus universiteto Teisės fakulteto dekanas prof. dr. Tomas Davulis ir Lietuvos Respublikos valstybinės darbo inspekcijos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (VDI) vadovas – šalies vyriausiasis valstybinis darbo inspektorius Jonas Gricius vakar pasirašė bendradarbiavimo sutartį, kuria susitarė dėl bendrų veiklų abiem institucijoms svarbiose srityse.

„Visuomenės teisinio sąmoningumo didinimas ir švietimas visuomet buvo ir išliks prioritetinė VDI veiklos kryptis. Šioje srityje kartu su VU TF turime vieningą viziją ir tikslą – bendradarbiauti nuo abipusiai naudingų švietimo iniciatyvų iki mokslinių darbų bei tyrimų. VDI mato poreikį vykdyti bendrus projektus su visa akademine bendruomene, ypatingą dėmesį skiriant studentams, būsimiems teisininkams, suteikiant galimybes jiems jau studijų metu įgyti praktinių darbo teisės žinių bei pradėti karjerą VDI“, – teigia Lietuvos Respublikos vyriausiasis valstybinis darbo inspektorius Jonas Gricius.

VU TF dekanas Tomas Davulis džiaugėsi, kad yra plečiamas ratas institucijų, su kuriomis bendradarbiauja Teisės fakultetas. Tai nauda tiek pačiam fakultetui, tiek ir valstybiniam sektoriui.