Pradžia > Naujienos > Skelbiama atranka į tarptautinį studentų seminarą „Judicial power in modern democracy”

Skelbiama atranka į tarptautinį studentų seminarą „Judicial power in modern democracy”

Skelbiamas konkursas keturių VU TF 2-4 kurso studentų atrankai į jau septynioliktą tarptautinį studentų seminarą „Judicial power in modern democracy”, kuris šių metų lapkričio 12-16 dienomis vyks Vilniaus universitete. Seminare analizuojamos teisinės problemos iš konstitucinės ir Europos teisės perspektyvos, jame dalyvaus apie 40 studentų ir dėstytojų iš įvairių Europos valstybių ir Kenijos. Seminaro metu studentai skaito pranešimus, kuriuos vertina dėstytojai.

Studentai iki š. m. birželio 1 dienos turi atsiųsti el. paštu vaidotas.vaicaitis@tf.vu.lt ne ilgesnį nei vieno puslapio būsimo pranešimo anglų kalba pasiūlymą-projektą šių metų tema „Judicial power in modern democracy” – iš konstitucinės teisės ir/ar Europos teisės perspektyvos.

Tarptautinis studentų seminaras yra tradicinis kasmetinis renginys, kurį rotacijos metodu organizuoja vienas iš šio projekto partnerių: Vilniaus, Kiolno, Lodzės arba Pečo Universitetas. Šių metų vasario mėnesį projektas vyko Nairobyje (Kenijoje), apie jį informacijos galima rasti: https://naujienos.vu.lt/vu-teises-studentai-dalyvavo-tarptautiniame-studentu-seminare-kenijoje/