Pradžia > Naujienos > Iškilmingoje ceremonijoje įteikti teisės magistro diplomai

Iškilmingoje ceremonijoje įteikti teisės magistro diplomai

AUTORIUS: Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyrius

Tradiciškai, kaip ir kiekvieną birželį, Vilniaus universiteto Šv. Jonų bažnyčioje birželio 15 dieną susirinko minia žmonių į vieną svarbiausių VU Teisės fakulteto švenčių – diplomų teikimo ceremoniją.  Šiemet Teisės studijų programą baigė ir Teisės magistro diplomus gavo 189 absolventas.

Grojant vargonams iškilmingai per Didįjį kiemą į bažnyčia įžengė — togas vilkintys VU prorektorius doc. dr. Valdas Jaskūnas ir  Teisės fakulteto dekanas prof. dr. Tomas Davulis. Vargonams nutilus susirinkusieji, sugiedojo studentų himną „Gaudeamus”. Sveikinimo kalbą sakė VU Teisės fakulteto Alumni draugijos tarybos pirmininkas Remigijus Lapinskas.

Tradiciškai ceremonijos metu buvo apdovanoti studentai už išskirtinius magistro darbus :

  • LVAT pirmininkas Gintaras Kryževičius įteikė LVAT specialųjį prizą ir apdovanojimą už geriausius viešosios teisės tematika parengtus magistro darbus. Pirmąją vietą šioje srityje gavo studentė Rūta Lipeikaitė už magistro darbą „Didieji duomenys, duomenų apsauga ir piktnaudžiavimas dominuojančia padėtimi: konkurencijos teisės normų aiškinimo ir taikymo problemos Europos Sąjungoje ir JAV”œ.
  • Advokatas Gediminas Dominas apdovanojo už geriausius metų komercinės teisės pakraipos magistro darbus įteikdamas Advokatų kontoros „DOMINAS DERLING” apdovanojimus. Už pirmąją vietą apdovanojimą gavo Elvina Jurčiukonytė už magistro darbą „Komercinių paslapčių teisinė apsauga ES”œ.

Po to sekė  diplomų teikimas ir begalė gerų emocijų ir šypsenų…

Daugiau akimirkų čia.