Pradžia > Naujienos > Iškilmingoje ceremonijoje buvo įteikti diplomai VU Teisės fakulteto absolventams

Iškilmingoje ceremonijoje buvo įteikti diplomai VU Teisės fakulteto absolventams

Sausio 26 d. Vilniaus universiteto Šv. Jonų Bažnyčioje buvo įteikti diplomai VU Teisės fakulteto vientisųjų ir sesijinių studijų bei magistro programų „Baudžiamoji justicija“, „ES verslo teisė“, „Tarptautinė ir Europos teisė“ absolventams. Teisės magistro studijas sėkmingai užbaigė 42 studentai iš įvairių šalių: Azerbaidžanas, Baltarusija, Indija, Kamerūnas, Lietuva, Moldova, Nepalas, Nigerija, Sakartvelas, Pakistanas ir Ukraina.

Iškilmingai ceremonijai vadovavo Teisės fakulteto dekanas doc. dr. Haroldas Šinkūnas, diplomus teikė VU mokslo prorektorė prof. dr. Edita Sužiedėlienė. Savo kalboje prorektorė kalbėjo apie universiteto teikiamą  intelektinę vertę ir pridūrė: „Mes tikime savo absolventais“. Dekanas doc. dr. H. Šinkūnas dėkojo absolventams už darbą ir pastangas, o jų artimiesiems – už suteiktą palaikymą.

Diplomų teikimo šventėje dalyvavę svečiai kalbėjo apie teisės svarbą ir sveikino absolventus. Vilniaus meras Remigijus Šimašius pabrėžė praktinę teisės žinių naudą. Marius Vaščega, Europos Komisijos Lietuvoje vadovas, paminėjo teisės svarbą teisingai sprendžiant problemas. Teisės fakulteto Alumni draugijos Tarybos narys Remigijus Lapinskas pabrėžė galimybę pritaikyti teisę įvairiose srityse ir kvietė studentus tapti Alumni draugijos nariais. Signataras, advokatas ir VU Tarybos narys Česlav  Okinčic pasveikino absolventus sėkmingai baigus studijas. Sveikinimo žodį tarę absolventai  Kamran Khalilov ir Ugur Petcu, palinkėjo sėkmės savo bendrakursiams.

Iškilmingoje ceremonijoje buvo įteikti 38 diplomai, 2 iš jų Cum laude skirti Deimantei Juščiūtei ir Brigitai Šimkutei.

Kviečiame pasižiūrėti nuotraukų galeriją ir pasidžiaugti VU Teisės fakulteto absolventams svarbiomis akimirkomis.