Pradžia > Naujienos > Kvietimas dalyvauti ARQUS aljanso studentų verslumo skatinimo programoje

Kvietimas dalyvauti ARQUS aljanso studentų verslumo skatinimo programoje

Jei domitės ir norėtumėte išbandyti savo sukurtą produktą/paslaugą tarptautinėje rinkoje ar norėtumėte, kad ekspertai, patyrę verslininkai ir rinkos specialistai Jums patartų ir suteiktų grįžtamajį ryšį, ARQUS universitetų aljansas (Bergeno, Granados, Graco, Leipcigo, Liono, Paduvos ir Vilniaus universitetai) pristato ISLYE verslumo skatinimo programą, skirtą versliems studentams.

Tai unikali galimybė studentams įgyti verslo vystymo ir mobilumo iš vieno inkubatoriaus į kitą patirties. Kviečiame Vilniaus universiteto bendruomenę dalyvauti ARQUS universitetų aljanso organizuojamoje studentų verslumo skatinimo programoje. Šios programos metu inovatyvias verslo idėjas vystančios studentų komandos galės gauti mentorystės ir konsultavimo paslaugas, o kitais metais – dalyvauti mobilumo veiklose, vyksiančiose ARQUS universitetų aljanso inkubatoriuose.

Programa prasidės nuotoliniais seminarais apie verslo kultūrą ARQUS universiteto aljanso šalyse. Nuotolinių seminarų datos:

  • Birželio 24 –  09:30-11:30 – Verslo  kultūra Paduvoje/Italija
  • Birželio 24 – 13:00-15:00 – Verslo  kultūra Leipzige/Vokietija
  • Birželio 25-  09:00-11:00 – Verslo  kultūra Grace /Austrija
  • Birželio 26 – 09:00-11:00 – Verslo  kultūra Vilniuje/Lietuva
  • Birželio 26 – 11:00-13:00 – Verslo  kultūra Granadoje/Ispanija
  • Birželio 29 – 14:00-16:00 – Verslo  kultūra Lyon-St Etienne/Prancūzija
 

Norinčius plačiau susipažinti su dalyvaujančiais programoje inkubatoriais bei Jus dominančiomis kryptimis/rinkomis, kviečiame registruotis į seminarus čia.

Registracija baigsis birželio 19 d. 11 val.

Oficialus kvietimas studentams ir/ar jų komandoms teikti paraiškas prisijungti prie ISLYE mobilumo programos prasidės po nuotolinių seminarų ciklo. Po kvietimo atrinktos komandos dalyvaus 2-3 savaičių trukmės mobilumo programoje, organizuojamoje 2021 metais, kurios metu turės galimybę gauti konsultacijų ir patarimų iš ekspertų juos dominančiose rinkose.