Pradžia > Naujienos > VU Teisės klinika skelbia studentų atranką pavasario semestrui

VU Teisės klinika skelbia studentų atranką pavasario semestrui

AUTORIUS: VU Teisės klinika

Plačiai vertinama teisinio darbo patirtis, tiesioginis bendravimas su klientais ir galimybė semtis žinių iš žymių teisės profesionalų – visa tai laukia naujųjų Vilniaus universiteto (VU) Teisės klinikos konsultantų. Vasario 7 dieną prasideda registracija tapti Lietuvoje pripažinto projekto dalimi.

VU Teisės klinika teikia nemokamą teisinę pagalbą jaunoms, besikuriančioms įmonėms (startuoliams),  nevyriausybinėms organizacijoms ir socialiai pažeidžiamiems asmenims. Klinikoje konsultuoja III–V kursų teisės studentai, o paslaugų kokybę užtikrina praktikos grupių kuratoriai – šalyje žinomi advokatai, teisininkai, VU Teisės fakulteto dėstytojai ir mokslo darbuotojai. Du kartus per metus studentai yra kviečiami prisijungti prie komandos ir šešiems mėnesiams dalyvauti unikaliame inkubatoriuje.

„Kasmet sulaukiame vis daugiau ir daugiau norinčiųjų tapti VU Teisės klinikos dalimi. Tai rodo, kad studentams rūpi ne tik išmokti savarankiškai veikti realiose teisinėse situacijose, bet ir prisidėti prie saugesnės visuomenės kūrimo. VU Teisės klinika daugeliui tampa tramplinu į svajonių karjerą, o išskirtinė galimybė dirbti drauge su dėstytojais ar kitais žinomais teisininkais – viena iš daugelio priežasčių praktiką atlikti būtent čia“, – teigė VU Teisės klinikos direktorius Laurynas Totoraitis.

Esi pažangus ir motyvuotas Vilniaus universiteto Teisės fakulteto studentas? Prisijunk prie VU Teisės klinikos komandos – iki vasario 19 dienos užpildyk registracijos anketą ir lauk kvietimo įsimintiniausiai studijų patirčiai! Daugiau informacijos: www.teisesklinika.lt/teisininkams arba el. paštu laurynas.totoraitis@teisesklinika.lt