Pradžia > Naujienos > VU Teisės klinikos savanorėms – VU TF Alumni draugijos stipendijos

VU Teisės klinikos savanorėms – VU TF Alumni draugijos stipendijos

Vilniaus universiteto Teisės fakulteto (VU TF) Alumni draugija už išskirtinius profesinės praktikos VU Teisės klinikoje rezultatus ir įdėtas pastangas padedant gyventojams ginti savo teises apdovanojo VU Teisės klinikos konsultantes Rasą Ulevičiūtę ir Deimantę Ališauskaitę, kurioms atiteko vardinės 500 eurų dydžio stipendijos.

„Nuoširdžiai dėkoju VU Teisės klinikai už suteiktą galimybę išbandyti save ir savo žinias naujose situacijose. Labai džiaugiuosi galėdama teigti, kad praktikai pasibaigus ne tik išsinešu dar labiau užtvirtintas turėtas žinias, naujus įgūdžius, potyrius, emocijas, pažintis, bet ir mano pastangos buvo įvertintos VU TF Alumni stipendija – už ką aš esu nuoširdžiai dėkinga. Toks įvertinimas skatina dar labiau siekti užsibrėžtų tikslų ir toliau gilinti teisės žinias padedant žmonėms.“ – dėkoja konsultantė Rasa Ulevičiūtė.

„Didžiai branginu įgytą neįkainojamą patirtį Teisės klinikoje. Džiaugiuosi turėjusi galimybę save realizuoti skirtingose teisės srityse ir taip padėjusi žmonėms jų gyvenimiškose teisinėse situacijose. Būtent Teisės klinikoje pamačiau kaip yra svarbu teisininkui nuolat tobulėti, nes teisė dažnai daro įtaką žmonių likimams. Nuoširdžiai esu dėkinga, kad iš pirmosios praktikos išsinešu teisines žinias, teigiamus interesantų atsiliepimus už mano suteiktą jiems teisinę pagalbą bei VU TF Alumni draugijos paskatinimą stipendija. Puikus įvertinimas įkvepia dar labiau tobulėti teisėje!“ – džiaugiasi studentė Deimantė Ališauskaitė.

Vilniaus universiteto Teisės fakulteto Alumni draugija – Vilniaus universiteto Teisės fakulteto auklėtinių asociacija, vykdanti švietėjiškus, profesinių gebėjimų tobulinimo, mokslo ir studijų plėtros projektus bei teikianti finansinę paramą Vilniaus universiteto Teisės klinikai.