Pradžia > Naujienos > Įvyko VU TF Studentų mokslinės draugijos baigiamoji konferencija

Įvyko VU TF Studentų mokslinės draugijos baigiamoji konferencija

Kovo 31 d. vyko tradicinė VU Teisės fakulteto Studentų mokslinės draugijos (SMD) baigiamoji konferencija. Renginys jau antrus metus iš eilės vyko nuotoliniu būdu. Iš viso 13 studentų komandų pateikė savo straipsnius konkursui ir komisija, susidedanti iš VU Teisės fakulteto mokslininkų doc. dr. Haroldo Šinkūno, doc. dr. Rimanto Simaičio, doc. dr. Juozo Galginaičio, doc. dr. Vigitos Vėbraitės bei dr. Justynos Levon, atrinko šešias komandas, kurios ir pristatė savo tyrimus konferencijos metu.

Pirmąją vietą su pranešimu „Restrictions during pandemic: justified but is it lawful?” laimėjo Andra Mažrimaitė, Vytautas Pasvenskas.
Antrąją vietą – Akvilė Medvedevaitė, Gabrielė Velta Mickevičiūtė su pranešimu „Skaitmeniniai duomenys: ar reikalingas naujas teisinis reguliavimas?”.
Šiais metais buvo paskirtos net dvi trečiosios vietos. Jas laimėjo Gabija Panomariovaitė, Justina Zokaitė (Kibernetinis persekiojimas (cyberstalking): viktimizacijos ypatukai ir teisinio reagavimo galimybės) bei Arnas Malakauskas ir Raminta Matulytė (Nuotolinio teismų darbo Lietuvoje galimybės ir perspektyvos).
Sveikiname visus dalyvius!
Plačiau apie renginį skaitykite čia.