Pradžia > Naujienos > Law Without Walls 2024 Sprintas

Law Without Walls 2024 Sprintas

 

Kas yra LWOW Sprintas?

Tai 3 dienų trukmės teisinis hakatonas, kurio metu dalyviai išmoks taikyti dizaino mąstysenos metodo principus, taip siekdami kurti vertingus projektus ir spręsti svarbiausias verslo teisės problemas. Projekto metus dalyviai tobulins savo įgūdžius ir ugdys mąstyseną, padėsiančią sėkmingai dirbti kartu ateityje.

Visi dalyviai bus paskirstyti į 16 komandų, kurių užduotis – dirbti išvien ir identifikuoti problemas, ieškoti joms sprendimų ir vėliau pristatyti savo strategijas LWOW bendruomenei.

Sprinto komandos yra tarpdisciplininės, įvairių kultūrų ir amžiaus grupių.

Kiekvieną komandą problemų sprendimo keliu ves vieni geriausių industrijos lyderių, inovacijų trenerių ir projektų vadovų.

Dalyvavimas

Rugsėjo 21 d. 19:30-20:00 ir spalio 11 d. 20:30-21:00 (UTC) vyks konsultacijos. Registracija.

Visą informaciją apie renginį, registraciją ir konsultacijas rasite čia.

Dalyvavimo kaina ir finansavimas

„LawWithoutWalls” yra ne pelno siekianti organizacija, todėl kiekvienam studentui taikomas administracinis mokestis: 800 JAV dolerių už dalyvavimą 3 dienų sprinto programoje 2024 m. kovo 15-17 d., įskaitant privalomą mokymo (pasiruošimo sprintui) programą.

2024 m. LWOW vyks Madride, Ispanijoje, o jį organizuos IE universiteto Teisės mokykla IE bokšte, esančiame pačioje Madrido finansų rajono širdyje. 800 JAV dolerių administracinį mokestį padengs VU Teisės fakultetas, į jį yra neįskaičiuotos kelionės į Madridą (Ispanija) ir atgal išlaidos ir apgyvendinimas sprinto metu.

Priedai:

Ankstesnių dalyvių atsiliepimai: