Pradžia > Naujienos > Publikuotas kasmetinis VU TF SMD leidinys „Teisės mokslo pavasaris 2023“

Publikuotas kasmetinis VU TF SMD leidinys „Teisės mokslo pavasaris 2023“

 

Skaitytojams jau prieinamas kasmetinis Vilniaus universiteto Teisės fakulteto Studentų mokslinės draugijos (SMD) leidinys „Teisės mokslo pavasaris 2023“, kuriame publikuoti geriausi studentų rengti straipsniai, kuriuos atrinko autoritetinga komisija.

Šiais metais į leidinį įtraukta 16-a tyrimų, kurie apima įvairias teisės sritis – baudžiamoji, civilinė, finansų, sporto, tarptautinė ir kt. Džiugu ir tai, kad tarp straipsnius rengė ir fakultete studijuojantys užsienio studentai.

„Straipsnių aktualumas taip pat akivaizdus ir atspindi tuos teisinio reguliavimo iššūkius, su kuriais susiduriame šiandien ir kurie svarbūs ne vien Lietuvai“, – leidinio pradžioje į skaitytoją kreipiasi ir tyrimų svarbą pabrėžia VU Teisės fakulteto dekanas doc. dr. Haroldas Šinkūnas.

Studentai tyrimus rengė bendradarbiaudami su akademikais ir praktiniais kuratoriais. Leidinio atsakomasis redaktorius – doc. dr. Rimantas Simaitis.

Leidinio mecenatas – VU Teisės fakulteto Alumni draugija. Rėmėjai – advokatų profesinė bendrija „Cobalt“ ir advokato Audriaus Voverio kontora.

Su leidiniu susipažinti galite čia.