Pradžia > Naujienos > Išleistas VU TF SMD leidinys „Teisės mokslo pavasaris 2021”

Išleistas VU TF SMD leidinys „Teisės mokslo pavasaris 2021”

Išleistas Vilniaus universiteto Teisės fakulteto (VU TF) studentų mokslinės draugijos (VU TF SMD) straipsnių rinkinys „Teisės mokslo pavasaris 2021“. Tai kiekvienais metais leidžiamas geriausių fakulteto studentų darbų rinkinys. Šiais metais leidinyje publikuota 13 straipsnių, kuriuos studentai parengė maždaug pusmetį dirbdami  komandose ir tampriai  bendradarbiaudami su akademikais bei praktiniais kuratoriais.

„Kiekvienais metais Studentų mokslinės draugijos iniciatyva rengiami studentų tyrimai yra unikalus kolektyvinio dalinimosi žiniomis ir patirtimi pavyzdys“, – sako VU Teisės fakulteto dekanas prof. Tomas Davulis.

Leidinyje publikuoti straipsniai įvairiausiomis šiandien aktualiomis teisinėmis temomis – apie skaitmeninius duomenis, nuotolinį teismų darbą, civilinę ir baudžiamąją atsakomybę už savivaldžių automobilių sukeltą žalą, kibernetinį persekiojimą ir kita.

Leidinio išleidimo ir Studentų mokslinės draugijos mecenatas yra VU Teisės fakulteto Alumni draugija. Taip pa leidinį remia advokatų kontoros Cobalt ir Rödl&Partner.

Su leidiniu galite susipažinti čia.