Pradžia > Apie mus > 2017 > Tarptautinė konferencija „How Deep is Your Law? Brexit. Technologies. Modern conflicts”

Tarptautinė konferencija „How Deep is Your Law? Brexit. Technologies. Modern conflicts”

Balandžio 27-28 dienomis VU Teisės fakultete vyko penktoji tarptautinė doktorantų ir jaunųjų teisėtyrininkų konferencija. Ši konferencija „How Deep is Your Law? Brexit. Technologies. Modern conflicts” buvo skirta aptarti aktualiausias problemas, kurios daro įtaką tiek teisiniams, tiek ir ekonominiams ar politiniams procesams įvairiuose regionuose. Konferencijoje nagrinėtos įvairios temos, kurios aktualios ne tik teisininkams, bet ir kitų profesijų atstovams.

Pranešimų temos apėmė sritis nuo teisinės Brexit procedūros pradžios analizės iki galimų Brexit pasekmių Rytų Europos valstybėms; nuo privatumo apsaugos galimybių socialiniuose tinkluose iki elektroninių šiukšlių iššūkių; nuo hibridinių karų iki kovos su terorizmu įtakos žmogaus teisėms Afrikoje. Savo pranešimus skaitė virš keturiasdešimt doktorantų ir jaunųjų teisininkų iš Baltarusijos, Belgijos, Estijos, Danijos, Didžiosios Britanijos, Italijos, Latvijos, Lenkijos, Prancūzijos, Serbijos, Suomijos, Ukrainos, Vokietijos, bei, suprantama, Lietuvos. Kaip ir kiekvienais metais po konferencijos buvo išleistas elektroninis konferencijos pranešimų leidinys.

Ši konferencija yra vienas iš pagrindinių Tarptautinio teisės doktorantūros tinklo, įsteigto tarp Vilniaus universiteto, Frankfurto prie Maino J. W. Gėtės universiteto, Paryžiaus Ouest-Nanterre-La Défense universiteto ir Lodzės universiteto Teisės fakultetų, kasmetinių renginių.

Mokslo renginių archyvas 2017

Mokslo renginių archyvas 2024

Mokslo renginių archyvas 2023

Mokslo renginių archyvas 2022

Mokslo renginių archyvas 2021

Mokslo renginių archyvas 2020

Mokslo renginių archyvas 2019

Mokslo renginių archyvas 2018

Mokslo renginių archyvas 2016

Mokslo renginių archyvas 2015

Mokslo renginių archyvas 2014

Mokslo renginių archyvas 2013

Mokslo renginių archyvas 2012