Pradžia > Apie mus > 2021 > Nuotolinė konferencija „Apmokestinimo aktualijos ir mokestiniai ginčai”

Nuotolinė konferencija „Apmokestinimo aktualijos ir mokestiniai ginčai”

2021 m. kovo 18 dieną Mokestinių ginčų komisija kartu su Vilniaus universiteto Teisės fakultetu pirmą kartą organizavo konferenciją apmokestinimo ir mokestinių ginčų tema.

Konferencijoje pranešimus skaitė didelę patirtį turintys lektoriai, pristatę įvairias su mokesčiais susijusias temas: naujausią mokestinių ginčų praktiką, mokestinių instrumentų taikymo galimybes ir ribas, inovacijų mokestinę aplinką, laboratorinių tyrimų reikšmę mokestinėse bylose, prieš mokesčių vengimą nukreiptų taisyklių taikymo atvejus, su kokiais klausimais susiduria ne pelno siekiančios organizacijos ir ko galima imtis, siekiant išvengti ginčo.

Konferencija buvo skirta visiems – teisininkams, įmonėms, ne pelno siekiančioms organizacijoms, mokesčių administratoriams, studentams – kurie domisi mokesčiais ar susiduria su mokestinėmis dilemomis, įskaitant ir tuos, kurie tik ketina vykdyti veiklą ateityje.

Renginys buvo transliuojamas Mokestinių ginčų komisijos youtube paskyroje bei VU Teisės fakulteto ir Mokestinių ginčų komisijos Facebook paskyrose.

Mokslo renginių archyvas 2021

Mokslo renginių archyvas 2024

Mokslo renginių archyvas 2023

Mokslo renginių archyvas 2022

Mokslo renginių archyvas 2020

Mokslo renginių archyvas 2019

Mokslo renginių archyvas 2018

Mokslo renginių archyvas 2017

Mokslo renginių archyvas 2016

Mokslo renginių archyvas 2015

Mokslo renginių archyvas 2014

Mokslo renginių archyvas 2013

Mokslo renginių archyvas 2012