Pradžia > Apie mus > 2021 > VU Teisės fakulteto Studentų mokslinės draugijos (SMD) baigiamoji konferencija

VU Teisės fakulteto Studentų mokslinės draugijos (SMD) baigiamoji konferencija

2021 m. kovo 31 d. vyko tradicinė VU Teisės fakulteto Studentų mokslinės draugijos (SMD) baigiamoji konferencija. Renginys jau antrus metus iš eilės vyko nuotoliniu būdu. Iš viso 13 studentų komandų pateikė savo straipsnius konkursui ir komisija, susidedanti iš VU Teisės fakulteto mokslininkų doc. dr. Haroldo Šinkūno, doc. dr. Rimanto Simaičio, doc. dr. Juozo Galginaičio, doc. dr. Vigitos Vėbraitės bei dr. Justynos Levon, atrinko šešias komandas, kurios ir pristatė savo tyrimus konferencijos metu.

Pirmąją vietą laimėjo Andra Mažrimaitė ir Vytautas Pasvenskas su pranešimu „Restrictions during pandemic: justified but is it lawful?”

Antrąją vietą laimėjo Akvilė Medvedevaitė ir Gabrielė Velta Mickevičiūtė su pranešimu „Skaitmeniniai duomenys: ar reikalingas naujas teisinis reguliavimas?”.

Šiais metais buvo paskirtos net dvi trečiosios vietos. Jas laimėjo Gabija Panomariovaitė, Justina Zokaitė (Kibernetinis persekiojimas (cyberstalking): viktimizacijos ypatukai ir teisinio reagavimo galimybės) bei Arnas Malakauskas ir Raminta Matulytė (Nuotolinio teismų darbo Lietuvoje galimybės ir perspektyvos).
Plačiau apie renginį skaitykite čia.

Mokslo renginių archyvas 2021

Mokslo renginių archyvas 2024

Mokslo renginių archyvas 2023

Mokslo renginių archyvas 2022

Mokslo renginių archyvas 2020

Mokslo renginių archyvas 2019

Mokslo renginių archyvas 2018

Mokslo renginių archyvas 2017

Mokslo renginių archyvas 2016

Mokslo renginių archyvas 2015

Mokslo renginių archyvas 2014

Mokslo renginių archyvas 2013

Mokslo renginių archyvas 2012