Pradžia > Apie mus > 2016 > Tarptautinė konferencija „Interdisciplinary Approach to Law in Modern Social Context“

Tarptautinė konferencija „Interdisciplinary Approach to Law in Modern Social Context“

2016 m. balandžio 21 – 22 d. Vilniaus universiteto Teisės fakultete vyko 4-oji tarptautinė doktorantų ir jaunųjų teisėtyrininkų konferencija skirta aptarti tarpdisciplininiam požiūriui į teisę (angl. „Interdisciplinary approach to Law in modern social context“).

Konferencijoje buvo nagrinėjamos įvairios temos, kurios aktualios ne tik teisininkams, bet ir kitų profesijų atstovams. Atskiros sekcijos buvo skirtos teisės ir ekonomikos santykiui, moderniųjų technologijų ir biotechnologijų įtakai šiuolaikinei teisei, naujausioms tarpdisciplininėms tendencijoms dabartinėje tarptautinėje, baudžiamojoje ar darbo teisėje. Savo pranešimus skaitė daugiau nei keturiasdešimt doktorantų iš Lietuvos, Didžiosios Britanijos, Ispanijos, Italijos, Kazachstano, Lenkijos, Prancūzijos, Rusijos, Ukrainos, Vokietijos.

Ši konferencija yra kaip vienas iš pagrindinių Tarptautinio teisės doktorantūros tinklo, įsteigto tarp Vilniaus universiteto, Frankfurto prie Maino J.W. Gėtės universiteto, Paryžiaus Ouest-Nanterre-La Défense universiteto ir Lodzės universiteto Teisės fakultetų, kasmetinių renginių.

Mokslo renginių archyvas 2016

Mokslo renginių archyvas 2024

Mokslo renginių archyvas 2023

Mokslo renginių archyvas 2022

Mokslo renginių archyvas 2021

Mokslo renginių archyvas 2020

Mokslo renginių archyvas 2019

Mokslo renginių archyvas 2018

Mokslo renginių archyvas 2017

Mokslo renginių archyvas 2015

Mokslo renginių archyvas 2014

Mokslo renginių archyvas 2013

Mokslo renginių archyvas 2012